06 – 45203394 Lein@depersonalplanner.nl

Stel je eens voor….je kijkt naar je planning en hoewel de agenda vol staat met afspraken zie je ook ruimtes waar niks gepland is. Je hebt overzicht, alles is goed geregeld, je weet wanneer je taken af moeten zijn en het uitnodigingen voor je event zijn allang geregeld.

Lijkt het een illusie? Dat hoeft niet! Dit kan werkelijkheid worden, ook voor jou! En, je hoeft het niet alleen te doen. Ik kan je helpen om orde en overzicht te krijgen en een haalbare planning te maken.

Stick to the plan!

  • Staat jouw zakelijke en privé agenda overvol?
  • Loop je continu achter de feiten aan?
  • Ben je altijd te laat met het versturen van facturen?
  • Zijn er zoveel taken, afspraken, sociale verplichtingen, dingen waar je graag tijd voor zou willen maken?
  • Past je To-do lijst past niet meer op een A4’tje?
  • Maak je zo nu en dan een planning in een poging overzicht te krijgen maar vervolgens kijk je hier niet meer op of er staat deze zo vol dat de moed je van te voren al in de schoenen zakt?
  • Baal jij er ook zo van dat de dag niet meer dan 24 uur heeft?

Stop. Slow down. Pak even iets lekkers te drinken en lees daarna verder.

Zit je? Wat zou je vinden van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kijken we hoe het plannen nu gaat en hoe je het zou willen. Natuurlijk krijg je al een paar tips waar je direct mee aan de slag kan.

de personal planner - PLANCOACH

Plancoach

Wil jij meer tijd om aan je bedrijf te werken, meer tijd voor jezelf, je partner, je gezin en andere dingen waar je blij van wordt? Mail me dan en we plannen op een dag en tijd die jou het beste uitkomt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Lein@depersonalplanner.nl.

Hoe werkt dat, plannen samen met een coach?

Als Plancoach kan ik je helpen om orde en overzicht te krijgen en een haalbare planning te maken. Na het kennismakingsgesprek* ontvang je op basis van jouw wensen en behoefte per mail een advies op maat. Wil jij een dag met de plancoach aan de slag? Dan plannen we een datum en gaan we in 1 dag echt aan de slag. Aan de hand van jouw wensen gaan we kijken hoe jij, en eventueel jouw medewerkers(), de tijd nu invult en leer je om prioriteiten te stellen. Je leert een haalbare planning krijgen die je rust in plaats van onrust geeft. Indien gewenst maak ik een dag-, week- en/of maandplanning die helemaal past bij jou en je bedrijf en er kan nog veel meer. Maar dat ligt er helemaal aan wat jij nodig hebt.

Een Plancoach dag boek je voor €750,00 excl btw

  • Locatie in overleg
  • Inclusief koffie/thee en een heerlijke lunch
  • Je gaat naar huis met een solide planning voor jouw bedrijf

Wil jij meer tijd om aan jouw bedrijf te werken, meer tijd voor jezelf, je partner, je gezin en andere dingen waar je blij van wordt? Ik kom graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek*. Vragen? Mail gerust naar Lein@depersonalplanner.nl

*inclusief reiskosten tot 15 kilometer (enkele reis), daarboven €0,32 cent per kilometer