06 – 45203394 Lein@depersonalplanner.nl

Word jij ook zo blij van een schoon en opgeruimd huis? Zie je jezelf al zitten met koffie of thee in je allerfijnste beker? Je hebt alle rust om te genieten van een momentje voor jezelf. Want, het cliché dat een opgeruimd huis zorgt voor rust in je hoofd is toch echt waar.

Je wilt wel graag een opgeruimd huis maar je weet niet waar te beginnen? Of je bent best wel goed in opruimen maar door je drukke leven weet je niet hoe je dit (met je hele gezin) kan bijhouden waardoor er in het weekend veel minder tijd is voor leuke dingen omdat je met was/opruimen e.d. bezig moet zijn? Dan kan ik je helpen. Want als er is opgeruimd, alles een plek heeft en de was schoon in de kast ligt voel jij je ook opgeruimd en in control. Hierdoor heb je meer rust en tijd voor jezelf, dingen die je graag wil/moet doen, familie en vrienden.

 

Say yes we clean up the mess!

  • Ben jij klaar om af te rekenen met de rommel?
  • Wil je orde en structuur aanbrengen in je huis?
  • Weet je niet goed waar te beginnen?
  • Eerdere pogingen resulteerden in teleurstelling en ergernis omdat het al snel weer een chaos is geworden?
de personal planner - opruimcoach - me time

Dan is nu hét moment….

……..om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij jou thuis*, telefonisch of via Skype, wat jij fijn vindt.

Tijdens het kennismakingsgesprek stellen we samen vast hoe de situatie nu is, wat je anders wil, hoe dit het beste kan worden aangepakt en waar het handig is om te gaan beginnen.

Na het kennismakingsgesprek ontvang je per mail een advies op maat en een prijsopgave. De keus is aan jou in hoeverre je mijn hulp wil inzetten en in welk tempo. Het is jouw huis met jouw spullen, ik ben er om je te helpen om orde en overzicht te scheppen en dit zelf ook te kunnen  houden.

*inclusief reiskosten tot 15 kilometer (enkele reis), daarboven €0,32 cent per kilometer

Bel, mail of app en we plannen geheel vrijblijvend een afspraak op een moment en tijd die jou het beste uitkomt. Lein@depersonalplanner.nl of bel 06 – 45203394