06 – 45203394 Lein@depersonalplanner.nl

Hoe werkt dat, opruimen samen met een coach?

Ik kan me voorstellen dat het best spannend is om samen met een coach aan de slag te gaan. Het is nogal wat dat een vreemde aan je spullen zal zitten. Er zijn mensen die schoonmaken voordat de schoonmaakster komt. Zo zou je kunnen denken “ik ga opruimen voordat de opruimcoach komt”. Niet doen hoor. Ik schrik niet zo snel en ik kom juist om je te helpen en te luisteren. En…what’s said to the coach stays with the coach. Ik heb een geheimhoudingsplicht dus maak je hier geen zorgen over.

de opruimcoach - YOU'RE IN CONTROL

You’re in control

Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we bepaald waar we gaan beginnen. Samen gaan we je spullen stuk voor stuk door. Jij bepaalt wat ermee gebeurt en indien nodig help ik je om keuzes te maken. Maar te allen tijde ben jij degene die de beslissingen neemt.
Ondertussen laat ik je zien hoe je het blijvend opgeruimd houdt. Je zal zien dat je bijna als vanzelf bewuster zal worden van de spullen in je huis en de ruimte. En zo werken we samen van chaos naar orde en overzicht.

Aan de slag

Wil jij ook graag opruimen, ontspullen en van chaos naar orde en overzicht? Ik kom graag bij je langs* voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vragen? Klik hier voor meer informatie of neem contact met mij op.

*inclusief reiskosten tot 15 kilometer (enkele reis), daarboven €0,32 cent per kilometer