06 – 45203394 Lein@depersonalplanner.nl

Disclaimer 2018

Even voor de duidelijkheid, zodat er geen misverstanden ontstaan en om teleurstellingen te voorkomen. De teksten op het blog van De Personal Planner zijn bedoeld voor informatieve doeleinden en kunnen soms persoonlijke meningen en/of standpunten bevatten. Zoals je wellicht zal begrijpen zijn de teksten en gebruikte foto’s en video’s eigendom van De Personal Planner, depersonalplanner.nl
Wil je ze gebruiken of overnemen? Dat mag enkel en alleen na toestemming van de auteur. De Personal Planner is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen wordt.

Blogs waarbij een samenwerking of sponsored content van toepassing is zijn te herkennen aan een (*) voor de titel en de tags “samenwerking” of “sponsored”. De Personal Planner gebruikt in sommige blogs affiliate links naar bepaalde, geselecteerde webshops. Klikken op een affiliate link kost jou niets, maar mocht je besluiten iets te bestellen op de website via deze link ontvangt De Personal Planner hiervoor een kleine vergoeding in de vorm van commissie.

Als er een winactie wordt gehouden gebeurt loting op een eerlijke manier door middel van het gebruik van een random namepicker. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar van een winactie zal door De Personal Planner persoonlijk worden benaderd via het opgegeven emailadres. De winnaar heeft dan 48 uur de tijd om te reageren. Indien er niet wordt gereageerd heeft De Personal Planner het recht om een andere winnaar te kiezen. Wordt er een artikel weggegeven en blijkt dit onverhoopt beschadigd te zijn is De Personal Planner hiervoor niet aansprakelijk.

Alle rechten voorbehouden©. De Personal Planner 2018.